Efter varit hemma över sommaren var det dags att åka igen. Denna gång tillbaka till Sydamerika och en delvis repris på min förra och sedan norr ut mot New Foundland, vidare väster ut.

Min mc hade jag kört ned till Hamburg och och var på väg i en container till Valparaiso.

Först en liten avstickare till Christer i Portugal och därefter över till Santiago

På utsatt tid 1 nov fick jag min Mc. Allt fungerade perfekt. Det kändes fantastiskt att var tillbaka i SA.

Söder ut genom Patagonien mot Ushuia, På vägen nedåt hade jag turen att träffa på ett gäng fr Brasilien vilka jag kom att möta flera ggr på vägen.,  Punta Arrenas, Torres del Pain, Carterra Austral m.m. Fram o tillbaka mellan Chile o Argentina. Uruguay, genom södra Brasilien, fira jul o nyår  uppe i Norr m Christer o familj  i Barra de Cuhna, Pipa., Porto Alegre, Florianopolis,, snorkling in the rivers of Bonito. Överallt möttes man av glada och vänliga människor.

Paraguay, Argentina, delar av Ruta 40 norr om Salta, mot Bolivia och Sala de Uyuni.

Det var fantastiskt att få möjlighet at göra Sydamerika en gång till och en del nya vägar.

Peru, Ecuador, denna gången utmed kusten, komma till Colombias kaffedistrikt och Salento, Medellin, Cartagena o träffa Mauricio och familj, uppleva den ibland mycket intensiva trafiken med sina ”udda” regler.

Denna gång blev jag bara stoppat ett par ggr av polis, och alla supertrevliga. Inga snacka om ”Grande problem”. Alla gränsövergångar utan problem m litet av undantag av gränsen Paraguay/Argentina där en tullare försökte med att jag hade fel papper, vilket jag inte hade, så jag sa hej då o drog    

DCIM100GOPROGOPR4080.JPG

DCIM100GOPROGOPR4090.JPG

DCIM100GOPROG0034560.JPG

        

.