Efter 6 månader var man tillbaka i Malaysia  för att åka hemåt.

80000 km Service för “kompisen” innan med flyg det bar av till Amsterdam.Använde mig av MasCargo i Kuala Lumpur och fungerade bra. Väl framme i Amsterdam fick jag hjälp av Renate och Bartje, som jag första gången träffa i Ushuia, att hämta upp mc på Schippol. Blev några trevliga dagar där tillsammans innan sista etappen hem till Trollhättan.

Nästan 14 månader, 26 länder, och en mängd nya fantastiska upplevelser och möte m många fantastiska människor

Att dessutom under mer än halva resan få göra den tillsammans med Trevor, Sara och Daniel gjorde den till ett oförglömligt minne.

Sedan jag första gången Sara o Daniel i Guatemala 2012 hösten har jag haft det fantastiska nöjet att få resa över 100000 km, 6 kontinenter tillsammans med dem

Trevor hade jag nöjet att träffa på söder om Salta, Argentina och därefter träffades vi allihopa i Ushuia

Dags för 10 veckors “semester” innan det bär av tillbaka till Sydamerika